top of page

Over ons

67003726_2008062342633396_50813987215481

Goedemorgen, middag of avond!

Mijn naam is Rowan Tromp, 27 jaar uit Emmen. En ik ben al 9 jaar, naast het runnen van mijn eigen schoonheidssalon, werkzaam als model, hostess & promogirl. Waarin ik wel meer dan 300 (en still counting) verschillende opdrachten heb gedaan door heel Nederland en Europa.

Aan ervaring dus geen gebrek. En dat is dan denk ik ook de reden dat ik precies weet hoe ik opdrachtgevers de beste service kan bieden en werknemers goed kan begeleiden en met plezier hun werk kan laten doen.

Sinds ik freelance ben gaan werken vanaf 2019 kwamen er steeds meer aanvragen voor meerdere modellen of hostesses en moest ik regelmatig opzoek naar goede vervanging voor mijzelf als ik niet beschikbaar was. En zo is Ro Models & More ontstaan.

De klein maar fijne groep dames en heren waar ik mee werk ken ik allemaal persoonlijk zodat ik zeker weet dat ze dezelfde werkhouding hebben als ik. Beauty is natuurlijk belangrijk bij ons zoals bij elk modellenbureau, maar de Brains & Personality vind ik nog veel belangrijker! En dat maakt uiteindelijk het verschil. Je kunt van onze modellen dan ook verwachten dat ze super spontaan, welbespraakt, representatief, down to earth, en vooral harde werkers zijn. 

Wij zijn naast commerciële foto en video opdrachten dus ook te boeken voor allerlei andere opdrachten waarbij deze eigenschappen centraal staan zoals bijvoorbeeld gastdames en heren, promotiewerkzaamheden, entertainment, gridgirls en influencers. En wij zorgen ook voor de perfecte (costumized) styling, haar & make-up passend bij elk concept.

Ook werken wij samen met verschillende professionele fotografen, videografen en visagisten zodat als het gaat om foto's of video's voor websites, webshops of social media content wij het complete plaatje kunnen verzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte & hopefully we see you soon!

Ro Models and More

bottom of page